Digitale informatiezuil DeLux 21,5 inch

De Delux digitale informatie zuil is de perfecte digitale oplossing! Met een klassiek design en ingebouwde 21,5 "Media Player, automatisch afspelen van video's en afbeeldingen via" plug & play "of via USB stick.

€ 1.512,50
Inclusief belasting
Aantal
Niet op voorraad

Omschrijving

De Delux digitale informatie zuil is de perfecte digitale oplossing! Met een klassiek design en ingebouwde 21,5 "Media Player, automatisch afspelen van video's en afbeeldingen via" plug & play "of via USB stick. Met Easy Signage Software is ook beschikbaar als web-based netwerkoplossing. Product of folder presentatie optioneel.

Easy Signage Software
Easy Signage is een web-based applicatie voor centraal beheer en presentatie van digitale inhoud, zoals foto's, video's van websites op uw displays. De naam zegt het: er zijn maar een paar technische voorwaarden en de software is erg makkelijk te gebruiken. Het beste is, met deze software kunt u eenvoudig de verkoop van uw bedrijf controleren en aan te passen aan tijds- of regionale omstandigheden. Door de intelligente tijdcontrole kunt u uw inhoud ook een paar dagen, weken of maanden van tevoren plannen. Organiseer uw advertentie uit en over of ook thuis. Alles wat u nodig hebt om deze zeer flexibele, makkelijke en veelzijdige marktsector te kunnen gebruiken: toegang tot energie, LAN of WLAN en internetapparatuur. Wat u niet hoeft te hebben is een systeemadviseur, netwerkingenieur of IT-professionals.

Productdetails

Datasheet

Resolutie
16:9 | Full HD
Formaat:
21,5 "
Geschikt voor
Presentaties
Levertijd:
6 werkdagen
Model:
Digitale informatiezuil DeLux
Gefabriceerd in:
Duitsland